Desde hace más de 60 años, Lapierre conjuga innovación tecnológica, estética y experiencia en la competición de alto nivel para proponer las bicicletas más atractivas con el mejor rendimiento posible.

La calidad de los cuadros de alta gamma la pone a prueba cada día los corredores del Equipo Groupama - FDJ, los pilotos del Team Lapierre Gravity Republic o Nicolas Vouilloz en persona.

Dentro del mundo de la BTT eléctrica Lapierre está siempre al frente en la introducción de tecnologías y motores y ofrece una selección de modelos con las principales motorizaciones del mercado: Bosch, Yamaha, Shimano y Fazua.

SELECTED ELECTRIC BIKES

SELECTED NON ELECTRIC BIKES

Official service Lapierre, technical advice, sale of accessories, maintenance and workshop in Sant Cugat and Barcelona.

There are 23 products.

Showing 1-18 of 23 item(s)

Lapierre Overvolt Cross 400 W

€2,199.00

Bicicleta elèctrica polivalent per ciutat i muntanya, amb una posició semiesportiva i una roda de 29'' per a passar còmodament per sobre de qualsevol obstacle. El mateix motor Yamaha que les seves germanes de BTT.

Lapierre Overvolt HT500 W

€2,499.00

Un acabat amb un toc més femení per a qui busca una bicicleta de muntanya rígida amb rodes 27,5+ i motor Yamaha, una de les millors motoritzacions del mercat, molt valorada per la baixa resistència que ofereix el motor sense ajuda. 

Lapierre Overvolt Speed 45

€3,999.00

L'aposta de Lapierre per al commuting d'alta velocitat. Assolint els 45km/h, arriba a la feina amb la meitat del temps que ho faries amb una bicicleta elèctrica convencional.

Lapierre Overvolt AM 500i Bosch

€4,399.00

Lapierre introdueix amb molta elegància el nou model Tube de bateria Bosch de 500Wh, aconseguint una gran integració de la part elèctrica al disseny final. Un model All Mountain amb un preu molt competitiu tot i portar totes les últimes...

Lapierre Overvolt AM 529i Shimano

€4,599.00

Els senders més exigents i atrevits es converteixen en el seu pati de joc preferit. Manejable, nerviosa i àgil en la conducció, farà que el que...