Lapierre electric and mechanical bicycles

For more than 60 years, the combination of innovative technology, aesthetics and experience in high level competition has given Lapierre the ability to offer the most attractive bicycles with the best possible performance.

The quality of the high-end paintings The test of the Republic of Gravity of Lapierre or Nicolas Vouilloz in person.

Within the world of electric BTT Lapierre is always at the forefront in the introduction of technologies and engines and offers a selection of models with the main engines of the market: Bosch, Yamaha, Shimano and Fazua.

SELECTED ELECTRIC BIKES

SELECTED NON ELECTRIC BIKES

New catalog ebikes 2020

Official service Lapierre, technical advice, sale of accessories, maintenance and workshop in Sant Cugat and Barcelona.

There are 24 products.

Showing 1-18 of 24 item(s)

Lapierre Overvolt Cross 400 W 2019

€1,979.10 €2,199.00 -10%

Bicicleta elèctrica polivalent per ciutat i muntanya, amb una posició semiesportiva i una roda de 29'' per a passar còmodament per sobre de qualsevol obstacle. El mateix motor Yamaha que les seves germanes de BTT.

Lapierre Overvolt HT500 W

€2,499.00

Un acabat amb un toc més femení per a qui busca una bicicleta de muntanya rígida amb rodes 27,5+ i motor Yamaha, una de les millors motoritzacions del mercat, molt valorada per la baixa resistència que ofereix el motor sense ajuda. 

Lapierre Overvolt Speed 45

€3,999.00

L'aposta de Lapierre per al commuting d'alta velocitat. Assolint els 45km/h, arriba a la feina amb la meitat del temps que ho faries amb una bicicleta elèctrica convencional.

Lapierre Overvolt AM 500i Bosch

€4,399.00

Lapierre introdueix amb molta elegància el nou model Tube de bateria Bosch de 500Wh, aconseguint una gran integració de la part elèctrica al disseny final. Un model All Mountain amb un preu molt competitiu tot i portar totes les últimes...